Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Xbox

Ben je een fan van de Xbox? Dan kan je hier terecht voor het laatste nieuws over deze geweldige spelcomputer. In het nieuwsoverzicht tref je altijd de laatste headlines met nieuws over deze computer. Jij weet dus als eerste wanneer de nieuwste Xbox game wordt uitgebracht.

De Xbox werd in 2002 in Europa uitgebracht. Het is een spelcomputer van Microsoft. Het voordeel van dit apparaat is, dat je er niet alleen games op kunt spelen, maar hem ook nog kunt gebruiken als dvd.

Verder zit er ook een ingebouwde harde schijf in, waar muziek kan worden opgeslagen. Een veelzijdig apparaat dus. Deze spelcomputer is vergelijkbaar met een pc, maar daar merk je niet vele van. De nieuwste console van Microsoft is de Xbox 360. Deze werd eind 2005 uitgebracht. Er zijn plannen voor een nieuwe Xbox, deze zal dan ook spoedig verwacht worden. Volg het nieuws over de Xbox dus bij Headlines.nl!

Er zijn tal van games voor de Xbox. Bekende games zijn onder meer Halo 2, Splinter Cell, 2 en 3, Fable, Rainbow Six 3, Ninja Gaiden Black, Forza Motorsport, Dead or Alive 3, Midtown Madness 3, Top Spin, Unreal Championship, Star Wars: Knight of the Old Republic, MotoGP serie, FIFA Football, The Godfather en The Urbz: Sims in the City. De games Halo, Ninja Gaiden en Splinter Cell zijn al echte klassiekers.