Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over PC

Speel je graag games op je PC en wil je op de hoogte blijven van het nieuws omtrent de laatste games? Dan ben je op Headlines.nl helemaal op de juiste plek terecht gekomen. In het nieuwsoverzicht tref je namelijk alle headlines over het laatste gamenieuws.

Je vindt hier de headlines met nieuws over de data wanneer een nieuwe game wordt uitgebracht, maar ook lees je meer over de recensies van een game. Vroeger werd de PC vooral gebruikt voor tekstverwerking, internetten en administratie. Tegenwoordig wordt de pc ook nog gebruikt voor het spelen van tal van games.

De meest bekende pc games van hét moment zijn onder meer World of Warcraft, The Elders, Grand Theft Auto 5, Crysis 3, SimCity, Dead Space 3, BioShock Infinite, Tomb Raider, Total War: Rome 2. Deze games zijn al uitgebracht of komen binnenkort uit. Je kunt ze allemaal op je PC spelen.

Hier lees je niet alleen het laatste nieuws over games voor je PC, maar je vindt op deze website ook nog eens de headlines over de laatste games voor je Nintendo, Playstation of Xbox. Dit nieuws is afkomstig uit tal van media en is altijd actueel.