Games

Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Games

Meer weten over de nieuwste en beste games van nu? Volg dan de headlines op deze pagina. Hier tref je alle nieuwtjes over de leukste en meest gespeelde games van hét moment.

Als gamer is het soms knap lastig om een juiste keuze te maken en het beste spel te kopen. Gelukkig ben je hier dan op het juiste adres. Op Headlines.nl lees je onder meer de reviews van andere gamers over een spel. Door deze reviews te lezen, kun je uiteindelijk een juiste keuze maken.

Het woord game is inmiddels zo ingeburgerd, dat het is opgenomen in de Dikke van Dale. De mensen die de games spelen worden gamers genoemd. Het best verkochte spel aller tijden is nog steeds Super Mario Bros. Deze game stamt uit 1987 en kon worden gespeeld op de NES. Voor de pc is de best verkochte game De Sims, voor de Wii is dit Wii Sports. Modern Warfare 3 is weer het best verkochte spel voor de PlayStation 3 en voor de Xbox 360 is dit Kinect Adventures.

Naast het laatste gamingnieuws tref je hier op Headlines.nl ook nog veel meer nieuws, zoals de laatste headlines over de beste en nieuwste gadgets en de ontwikkelingen in de wereld van het internet. Onze pagina’s worden continu up-to-date gehouden.